Öne ÇıkanTeknoloji HaberleriUygulamalar

Whatsapp Business IOS Sürümü Yayınlandı!


Whatsapp business ios sürümü Türkiye’de resmi olarak yayınlandı. Whatsapp Business ile müşterilerinize daha kurumsal bir hizmet vererek firma profilinizi Whatsapp uygulaması’na özel oluşturabilirsiniz.

Whatsapp Business Nedir?

Whatsapp resmen Whatsapp Business adlı yeni bir uygulama yayınladı. Whatsapp’ın standart sürümünden tamamen farklı bir uygulamadır, ancak aynı şekilde çalışmaktadır. Asıl amacı ise arkadaş ve aileniz yerine işletmeleri ve müşterileri birbirine bağlamaktır. Uygulamaya küçük işletme sahiplerine yöneliktir. Müşterilerle iletişim kurmalarını ve siparişlerini yönetmelerini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Whatsapp business, firmanızın müşterilerinize daha kolay bir iletişim sağlayarak sadece firmaya özel bir numarayla iletişime geçmenize olanak tanır. Whatsapp business’ın bir çok özelliği olduğu gibi aynı telefonda 2 whatsapp hesabı kullanmanıza da olanak tanımaktadır. Siz okuyucularımıza daha net bilgi verebilmek için aşağıda ki bilgilerle whatsapp business’ın tüm yararlarını okuyabilirsiniz.

Whatsapp Business’ın Avantajları?

WhatsApp İşletme kullanıcıları bir işletme profili oluşturabilir ve şirketin web sitesi, konumu ve iletişim bilgileri gibi ayrıntıları ekleyebilirsiniz. Ayrıca müşterilere mesaj atabilir, onlara güncelleme gönderebilir ve sorularına cevap verebilirsiniz.

Uygulama sayesinde, işletmeler iletileri otomatikleştirmek, sıralamak ve hızlı bir şekilde yanıtlamak için araçlar kullanarak müşterilerle kolayca etkileşimde bulunabilirler.

WhatsApp Business normal WhatsApp uygulamasına benzer bir logoya sahiptir, ancak yeşil konuşma balonu rozeti bir telefon sembolünden ziyade beyaz bir B içermektedir.

WhatsApp Business’ın bir sürümü, geçen yıl Google Play mağazasına girmeyi başardı ve başarılı bir şekilde insanlara tanıtıldı.

Profilinde yeşil bir onay işareti rozeti bulunan bir Ticari hesap, WhatsApp tarafından “gerçek bir marka” olarak doğrulanmaktadır.

Gri Rozet ise bir İşletme hesabının, sahip olduğu ve işlettiğini iddia ettiği işletmenin telefon numarasına uyan bir telefon numarası kullandığı halinde alınabilmektedir..

Bizimde dijital alanda arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya yönetimi hizmetleri verdiğimiz müşterimizde whatsapp business kullanılmasını önermekteyiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu