Faydalı 8 SEO Uzantısı

SEO araçları, SERP’lerdeki sıralamalarınızı etkileyebilecek fırsatları görmenizi sağlar. Detaylı analizlerden, anahtar kelime araştırmasına, link kontrollerinden site hızına kadar SEO’nuzu geliştirmenize olanak tanıyan bu araçları kullanarak, kendi siteniz ya da başka siteler için derin analizler yapabilir, site içi SEO çalışmalarınızı detaylıca planlayabilirsiniz.

İşte SEO stratejilerinize yön verecek olan faydalı 8 SEO uzantısı.

1-Checkbot

Bozuk bağlantıları düzeltmenizi, ortadan kaldırmanızı sağlamanın yanı sıra okunabilir ve düzgün URL’ler oluşturmanıza yarayan Checkbot, yönlendirme zincirleri ve veri sıkıştırma sorunlarını çözer.

Aynı zamanda her sayfa başlığının benzersiz olmasını sağlayan bu uzantı sayesinde, web sitenizin hızını artırabilir ve arama motorunda görünürlüğünüzü arttırabilirsiniz.

2-Check My Links

Bağlantı oluşturma sürecini hızlandıran, ücretsiz bir Chrome uzantısı olan Check My Links, görüntülediğiniz sayfa hızını analiz eder, bozuk ve geçersiz bağlantıları tespit eder.

3-SEOquake

Ücretsiz Chrome uzantısı olan SEOquake, bir web sayfası hakkında ihtiyaç duyacağınız birçok bilgiyi size verir. SEOquake, bir SEO denetim aracıdır. Anahtar kelime yoğunluğu, dahili-harici bağlantı analizi, rekabet derecesi ve sosyal analizler gibi birçok faydalı analizi size sunar.

4-Soovle

Soovle, kullanmak istediğiniz anahtar kelimenin, Google ve diğer arama motorlarında da aranan benzer kelimelerin listesini sunar. Bu sayede ilgili, daha iyi hedeflenmiş anahtar kelimeler bulmanıza olanak sağlar.

5-Keywordtool.io

Keywordtool.io, SEO çalışmalarını geliştirmek amaçlı olarak çok faydalı bir uzantıdır. Keywordtool.io, arama motorları ve sosyal mecralarda kullanılan anahtar kelimeleri görmek için kullanılır. Hızlı bir şekilde birçok anahtar kelime fikirleri sunan faydalı bir araçtır. Ayrıca sadece kısa anahtar kelimeleri sıralamamaktadır. Size fayda sağlayabilecek uzun kuyruklu anahtar kelimeleri de bu uzantı sayesinde bulabilirsiniz.

6-Woorank

Bir başka ücretsiz SEO aracı olan Woorank, mobil analizler için kullanılmaktadır. Bir web sitesini birkaç saniyede analiz ederek size kapsamlı bir rapor sunar.

7-Copyspace

Copyscape, yinelenen içerikleri tespit etmek için kullanılan bir araçtır. Kullanımı oldukça kolay olan uygulamada, bir blog yazısı ya da URL içeri aktarılır ve ardından içeriklerin başka bir yerde olup olmadığı analiz edilir.

8-SEO Site Checkup

SEO site checkup uygulaması, bir web sitesini hızlı bir şekilde analiz ederek, sitenin denetim ve puanlamasını yapar. Bu site kontrolü sayesinde de ortaya çıkabilecek hataları görmenizi sağlar.

Sizler için sıraladığımız bu faydalı 8 SEO uzantısı, premium özellikler sunmasalar da web siteniz ya da başka web siteleri analiz etmeniz için size yardımcı olacaklardır.

admin

Recent Posts

CDN Nedir?

CDN yani ‘’Content Delivery Network’’ içerik dağıtım ağı, anlamına gelmektedir. Bir web sitesinin hızını artırmanın…

3 yıl ago

Yerel SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Birçok marka artık günümüzde çevrimiçi dünyada potansiyel müşterileri ile buluşmak için görünürlüğü daha da önemsiyor.…

3 yıl ago

Kırık Link Nedir?

Broken link, dead link olarak da bilinen kırık link, web sayfaları içerisinde açılmayan, ulaşılamayan bağlantıları…

3 yıl ago

Canonical URL Nedir? Nasıl Kullanılır?

Canonical, kelime anlamı olarak ‘’ ilgili, alakalı’’ anlamına gelmektedir. Peki canonical etiket, canonical URL nedir?…

3 yıl ago

Marka Bilinirliği Nedir? Marka Bilinirliğini Arttırmanın Yolları

Marka Bilinirliği Nedir? Günden güne büyüyen bu çevrimiçi dünyada her gün başka bir marka doğuyor.…

3 yıl ago

E-Ticaret Siteleri İçin SEO Çalışmaları

SEO çalışmaları çevrimiçi dünyada varolmak, görünmek isteyen her markanın yapması gereken en önemli çalışmalar arasında…

3 yıl ago

This website uses cookies.